Hegesztéshez ajánlott Bio-Circle© termékeink

Jól ismert probléma a hegesztési csepp a fúvókákon vagy a munkadarabok felületén.
A Bio-Circle © termékek használata mellett nincs szükség munkaigényes újramegmunkálásra.
A hegesztési védőspray-ink stabil, egyfázisú emulziók. Tárolás során az aktív összetevők nem válnak szét, így nem kell a flakonokat, kannákat felrázni. Stabilak maradnak a tárolás teljes ideje alatt, legalább egy évig (fagymentes helyen tárolva), nem szükséges felkeverni azokat. Ezért költséghatékony 200 literes hordókban és 1000 literes IBC-kben is kaphatóak. ABio-Circle © hegesztési védőspray-k használatra készek. Fogjon egy flakont, permetezze a felületre, hegesszen és törölje le – készen is van. Nem kell többé az időt húzni a koncentrátum hígításával, nem lesz minőségbeli különbség, ha túl sokat vagy keveset használ a koncentrátumból.

A termékeinket kézi szórófejes flakonból lehet felvinni a munkadarabokra. A szórófejek strapabíróak, kifejezetten hegesztéshez lettek kiválasztva, így biztosítva a legjobb eloszlatást.

A szórófejes flakonokat könnyen újra lehet töltetni a leeresztő csapok segítségével, 10 és 30 literes kannákból.

A hegesztési termékeinket bemutató videót megtekintheti ide kattintva.

Bio-Circle © E-WELD 3

Fröcskölésgátló, hegesztési formaleválasztó spray. Megvédi a fúvókákat, a hegesztési felszereléseket és a munkadarabokat a hegesztési cseppektől száraz és nedves állapotban is. Újratölthető kézi szórófejes flakonban.

Felhasználás:

  • Rozsdamentes acél és más fémek hegesztésekor
  • Lézervágás során is használható
  • Gépjármű-összeszerelés, különleges építmények, acélmunkák, tartály és boiler összeszerelés, darugyártás, autóipar és annak beszállítói és egyéb fémipari vállalkozások

FIGYELEM! A lehetséges hatásokat kísérje figyelemmel a különböző munkafázisok során!

Bio-Circle © E-WELD 2

Természetazonos összetevőkből készült hegesztési spray. A mogyoró- és napraforgó-kivonat megakadályozza, hogy a hegesztési cseppek a felületre tapadjanak, és garantálja az optimális hegesztést. Jó korrózió elleni védelemmel, hatékony száraz és nedves környezetben, jó tisztítóhatással.

Felhasználás:

    • Acél, fémek, acélalapanyagok
    • Hegesztő gépek, felszerelés és hegesztő fúvókák védelmére
    • Gépjármű-összeszerelés, különleges építmények, acélmunkák, tartály és kazán összeszerelés, darugyártás, autóipar és annak beszállítói és egyéb fémipari vállalkozások

TIPP

Bio-Circle © E-WELD 2 lézervágáshoz: megvéd a lézer behatolásánál keletkező habosodástól, és a beégett porokat könnyebben el lehet távolítani.

Bio-Circle © E-WELD GEL

Szagtalan, gazdaságos fúvóka kenőanyag. Nagy tisztaságú, könnyű zsírokból készült, amely garantálja a maximális tisztaságot és a kellemes munkakörülményeket. Védőréteget képez az elektromos és gázfúvókákon, így óvja meg azokat a hegesztési cseppek beégésétől. Ezzel megelőzi a rövidzárlatokat és a megfelelő gázmennyiség hiányát a beégett cseppek miatt.

A hegesztési fúvókák széleskörű védelme a különböző felhasználási területeken:
Például gépjármű-összeszerelés, különleges építmények, acélmunkák, tartály és kazán összeszerelés, darugyártás, autóipar és annak beszállítói, valamint egyéb fémipari vállalkozások.

TIPP

A Bio-Circle © E-WELD Gél a hegesztő kötényét, kesztyűjét, munkavédelmi cipőjét is védi a hegesztési cseppektől.

Bio-Circle